nedeľa 22. decembra 2013

Šalát zos Godzilli

Šalát zos Godzilli

Co treba?

Godzillu (mŕtvu, živa bi robila problemi)
majoranku
kompere
šunku
šalat
pizzu
ukrajinsku voňavku
paradajku
štiri uhorki
vôňu lesa
borovicorasti
hudbu zo sandokana
špageti koreie
šmetanku
kendericu
hrach
arašidi
wifon

Postup:

naladime v telke repete a vežneme nožik. Godzille virežeme šerco a dame psovi, naj nešteka, patkaň jeden. Vecka šicke svali godzilli strčime do hrnca. Dame tam majoranku a dame varic. Smrod nenormalni budze, jak vof džungli. Preto rucime do harčka veľo majoranki. Ale ne len tri baliki zos billi. Na to treba das dzešec baliki kupic. Kompere dame upiecť vof trube, bez oleja, naj še prilepi na plech.

Ešči mi zapomnul povedzic, že meso zos godilli varime minimalne dzešec hodzini.

Kompere jak budu hotove, rucime tam špageti korenie, das tricec kila. Netreba šetric, neoplaci še.

Vecka po dzešec hodzinach, jak meso zos godzilli už budze uvarene, rucice tam uhorku, kvôli chuti.

potom mäso viberiete a džabnete tam paradajku, ančovički, kukuricu, hrašok a veľo šmetanki, das pejdzešat litre. Šicko rucice do mikrovlnki.

Vecka: kompere dace na taňer a nasipete tam arašidi. Šicko toto rucice do wifonki na tri hodzini. Ale vetrajce.

Podavace na taner a žerece jak švine

kedz vam nebudze chucic,srac na to. Vežnice šunku a chleba zo šmaľcom,

očakavam reakcie


PS: pri jedzeni godzilli, kukajce sandokana.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára