štvrtok 1. februára 2018

Mojej najdzivšej

Roztarhal sa mi gač medzi nohama,
to za to,
bo ty si taká nadaná.

Myslím na teba,
keď si strihám nechty na nohe.
Zastrihol som do živého,
krev ceče jak zo švini,

už sa mi zbiehajú sliny,
bo sa praží slanina a cibuľa na panvici.

Omámil ma tvoj parfém
viac ako nová vôňa v záchode,
čo som dostal za to,
že som niekoho naučil príkaz last.

Ty ležíš a drichmeš,
lebo si spachtoš a chceš,
aby som si pred tebou obviazal nohu a stukal pri tom,

zas a zas.

Slanina sa dopražila,
cibuľka tiež,
vstávaj a poď jesť.

Nevieš, kde máme leukopast drahá,
musím zalepiť tú dieru mezdi nohami.
Chcel som si to zacvaknuť zihrajskou,
ale márna snaha.

Som zvedavý ako sa tváriš,
keď čítaš tieto riadky
a mňa už niet.

Ráno mi bolo smutno,
ale poďme už von,
spoznvat svet.

A nenos pri mne tú sukňu,
lebo zasa nebudem pracovať
a bude na mňa zasa vrešťať
tá, čo miesto zubnej pasty

používa čučo, alpu a cesnak.

Večer spolu môžeme kuknúť
Vtáky v tŕni, Esmeraldu a Karola Konárika.

9 komentárov :

Subscribe To Our Newsletter

Sign Up Now To Get Free Pro Tutorials About Search Engine Optimization, Blogging Guide, Making Money Online, Giveaways and Much More. It's 100% Free!

We Hate Spam! Really, It's terrible and we never do it.

  1. Dobrý deň, dámy a páni, potrebujete naliehavo osobnú pôžičku alebo komerčné pôžičky alebo pôžičku na spustenie projektu alebo na kúpu domu alebo auta alebo potrebujete pôžičku na akýkoľvek účel? Ak áno, odporúčam vám kontaktovať spoločnosť Sunshine Financial Group prostredníctvom adresy {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com} alebo {WhatsApp: +447903159998}.

    Sunshine Financial Group je komplexná spoločnosť poskytujúca finančné služby, ktorá sa zaviazala pomôcť vám zlepšiť váš dlhodobý finančný úspech. Naše prispôsobené programy sú navrhnuté tak, aby pomáhali rásť, chrániť a chrániť vaše bohatstvo poskytovaním personalizovaných služieb a odborných znalostí.

    Dôvod, prečo by ste sa mali spojiť so Sunshine Financial Group;
    - Aplikujte kedykoľvek a kdekoľvek.
    - Príjem hotovosti za menej ako 24 hodín
    - Môžete si požičať až 20 miliónov eur
    - Žiadne skryté poplatky.
    - Dotovaná úroková sadzba 3%
    - Máte možnosť zvoliť si dátum splatnosti, a to buď týždenne, mesačne alebo ročne po dobu 1-30 rokov.
    - Ponúkame zabezpečené aj nezabezpečené pôžičky

    Ak je pre vás ťažké získať kapitálovú pôžičku od miestnych bánk alebo iných finančných ústavov, už sa nemusíte báť, pretože sme pomohli mnohým jednotlivcom a organizáciám, ktoré čelia finančným problémom na celom svete. Keď sa u nás uchádzate, žiadate u dôveryhodnej spoločnosti, ktorá sa stará o vaše potreby financovania. O celý proces sa postaráte.

    Ak potrebujete naliehavú pôžičku do 24 hodín, pre ďalšie informácie prosím napíšte na e-mail nižšie
    E-mailový kontakt: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp Kontakt: +447903159998

    OdpovedaťOdstrániť
  2. A undergraduate purposes ways of tap out phrases (including, making use of means for example thesaurus or simply a collection of synonyms to make sure that punctuation). https://imgur.com/a/G9EeXdy https://imgur.com/a/FR0FgKt http://2pvcmocpbf.dip.jp https://imgur.com/a/wrOScmj http://4xo40jsuby.dip.jp http://57pporlob4.dip.jp http://jtbf1bty4j.dip.jp

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. FINANČNÉ ÚVERY HILLTOP


      HILLTOP je pôžičková spoločnosť číslo jeden, ktorá vám ochotne poskytne všetky typy pôžičiek bez ohľadu na to, aké zlé je vaše kreditné skóre. Mali ste obavy z hľadania toho, kde získať túto hotovosť navyše, teraz sa poponáhľajte a kontaktujte nás na Hilltopfinancefirm@gmail.com a získate úžasnú ponuku pôžičky.

      Pôžička na ľahké splatenie dlhu?
      Pôžička na začatie podnikania, ktoré chcete podniknúť?
      Pôžička na vzdelávacie účely?
      Pôžička na kúpu bytu?
      Pôžička na kúpu tohto auta snov?

      Spoločnosť HILLTOP FINANCE ponúka všetky tieto pôžičky
      Žiadne skryté platby a veľmi málo papierovania.
      Ponúkame pôžičku od 5 000 do 20 000 000 EUR / USD / JEDNOTKY
      Pri veľmi nízkej úrokovej sadzbe 5%.
      Zákazníci na celom svete oceňujú naše úsilie
      A môžeme vás ubezpečiť, že sme najlepší.
      Snažíme sa udržiavať náš štandard excelentnosti
      Ponúkame naše služby kedykoľvek počas dňa.

      Urobte tento odvážny krok ešte dnes a kontaktujte nás
      Ak potrebujete pôžičku alebo finančnú pomoc a
      vaše pozitívne očakávania budú splnené mimoriadne.

      e-mail: hilltopfinance@protonmail.com

      e-mail: hilltopfinancefirm@gmail.com

      whatsapp: +1 954 417 1149

      S vrelou úvahou

      Odstrániť
  3. Dobrý deň, vitajte v spoločnosti Spotcap Global Loan Services, volám sa Claudia Klein, som veriteľka a tiež úverový konzultant.

    Potrebujete finančné posilnenie? Potrebujete pôžičku na rôzne účely? ak je vaša odpoveď áno, odporúčam vám kontaktovať svoju firmu prostredníctvom spotcapglobalservices@gmail.com | alebo nám napíšte na WhatsApp: +4915758108767 | a mať na vašom účte pôžičku do 24 hodín, pretože poskytujeme vynikajúce úverové služby na celom svete.

    Ponúkame všetky druhy úverových služieb (osobné pôžičky, obchodné pôžičky a mnohé ďalšie), ponúkame dlhodobé aj krátkodobé pôžičky a tiež si môžete požičať až 15 miliónov eur. Moja spoločnosť vám pomôže dosiahnuť rôzne ciele so širokou škálou úverových produktov.

    Vieme, že získanie legitímnej pôžičky bolo vždy obrovským problémom. Pre ľudí, ktorí majú finančný problém a potrebujú ho vyriešiť, mnohí ľudia považujú za veľmi ťažké získať kapitálové pôžičky od svojich miestnych bánk alebo iných finančných inštitúcií z dôvodu vysokého záujmu. úroková sadzba, nedostatočný kolaterál, pomer dlhu k príjmu, nízke úverové skóre alebo akékoľvek iné dôvody

    Už žiadne čakanie alebo stresujúce bankové návštevy. Naša služba je k dispozícii 24 hodín denne, 7 dní v týždni - môžete získať pôžičku a dokončiť svoje transakcie kedykoľvek a kdekoľvek ich potrebujete

    Poskytujeme pôžičky svetovej triedy 24 hodín. Pre otázky / otázky? - Poslať e-mail na adresu spotcapglobalservices@gmail.com | alebo nám napíšte na WhatsApp: +4915758108767 | & Dostať odpoveď v okamihu.

    Vaša rodina, priatelia a kolegovia nepotrebujú vedieť, že máte málo peňazí, jednoducho nám napíšte a dostanete pôžičku.

    Vaša finančná sloboda je vo vašich rukách!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dobrý deň, dámy a páni.
    Vitajte u poskytovateľa finančných služieb NoviCap.

    Potrebujete naliehavý finančný prielom? Potrebujete pôžičku z rôznych dôvodov? NoviCap ponúka flexibilné možnosti pôžičiek prispôsobené vašim potrebám.

    NoviCap ponúka širokú škálu možností pôžičiek pre všetkých, ktorí potrebujú finančnú pomoc pri nízkych úrokových sadzbách 3%, či už ide o podnikateľský úver, osobný úver alebo pôžičku na lekárske účty, predplatný deň, financovanie zariadení, hypotekárny úver e.t.c. Táto služba je rýchla, bezpečná, spoľahlivá. Ak chcete získať viac informácií o ponuke pôžičky NoviCap, pošlite e-mail prostredníctvom || novicapserviceprovider@gmail.com || alebo napíšte nám na WhatsApp prostredníctvom: +31642117819

    O NOVICAPE
    NoviCap, založená v roku 2015, je jedným z najväčších trhov s úvermi na svete. Mnoho ľudí, najmä majiteľov firiem, využíva bezplatnú online službu NoviCap na nájdenie financovania prehliadaním viacerých úverových produktov z našich rozsiahlych sieťových úverových programov. NoviCap poskytuje financovanie rýchlym, flexibilným a transparentným spôsobom a zároveň ponúka profesionálnym investorom príležitosť investovať do krátkodobého majetku s nadpriemerným výnosom.

    Sme veľmi rýchli, dôveryhodní a spoľahliví a môžete si požičať od 1 000 EUR do 50 miliónov EUR. NoviCap je tou pravou spoločnosťou, ktorá vás kontaktovať, ak potrebujete naliehavú pôžičku.

    Už nemusíte strácať čas pokusom o pôžičku od iných finančných inštitúcií alebo stresujúcich návštev bánk. Naša služba je k dispozícii 24 hodín denne, 7 dní v týždni - môžete získať pôžičku a dokončiť svoje transakcie kedykoľvek a kdekoľvek ich potrebujete.

    Poskytujeme pôžičky svetovej triedy 24 hodín. Pre otázky / otázky? - Poslať e-mail na || novicapserviceprovider@gmail.com || Napíšte nám na WhatsApp prostredníctvom: +31642117819

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dobrý deň, dámy a páni.
    Moje meno je Susan Benson, som požičiavateľ pôžičiek a tiež finančný konzultant. Ak potrebujete finančnú stabilitu, som tou pravou osobou, ktorú môžete kontaktovať, nielen požičiavam peniaze, ale aj každému poskytujem finančné poradenstvo. Mojou najvyššou prioritou je vaša finančná stabilita, neváhajte ma informovať a ja budem k vašim službám 24 hodín.

    Ak naliehavo potrebujete finančné posilnenie, som tou pravou osobou, ktorú môžete kontaktovať, poskytujem všetky druhy pôžičiek, či už ide o osobný úver, komerčné pôžičky alebo potrebujete pôžičku z akýchkoľvek iných dôvodov, odporučím vám kontaktovať môj firma prostredníctvom e-mailu: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com alebo napíšte mi správu priamo na WhatsApp cez: +447903159998} a okamžite dostanete odpoveď.

    Moja firma je komplexná spoločnosť poskytujúca finančné služby, ktorá sa zaviazala pomôcť vám zlepšiť váš dlhodobý finančný úspech.

    Funkcie a výhody;
    ✓ O úver môžete požiadať kedykoľvek a kdekoľvek.
    ✓ Môžete si požičať od 1 000 do 20 miliónov EUR.
    ✓ Získajte pôžičku do 24 hodín.
    ✓ Značná úroková sadzba 3,0%.
    ✓ Máte možnosť zvoliť si dátum splatnosti, a to buď týždenne, mesačne alebo ročne po dobu 1-30 rokov.
    ✓ Jednoduchá online aplikácia.
    ✓ Prispôsobené poradenstvo a odborné znalosti.
    √ Finančné poradenstvo.

    Bolo pre vás také ťažké získať pôžičku od miestnych bánk alebo iných finančných inštitúcií? A obávali ste sa, že nebudete môcť získať pôžičku? už sa nemusíte báť, pretože moja spoločnosť pomohla mnohým jednotlivcom a organizáciám, ktoré čelia finančným problémom na celom svete. Keď sa u nás uchádzate, žiadate u dôveryhodnej spoločnosti, ktorá sa stará o vaše potreby financovania. O celý proces sa postaráte.

    Ak chcete získať ďalšie informácie o našej ponuke pôžičiek, láskavo nám pošlite svoju žiadosť o úver prostredníctvom:
    E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp: +447903159998

    Pokiaľ ide o financovanie, práve teraz sme tou najlepšou možnosťou. Nerobte chybu, že nás ignorujete, kontaktujte nás a začnite.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. POTREBUJETE PÔŽIČKY NA OBCHODNÉ ALEBO OSOBNÉ POUŽITIE? Poskytujeme pôžičky v inej mene s prijateľnou úrokovou sadzbou 2%. Cieľom našej spoločnosti je poskytovať vynikajúce profesionálne finančné služby. Kontaktujte nás a prihláste sa tu na našej stránke alebo e-mailom: (robinsonloankerdit@gmail.com

    Názov spoločnosti: Robinson Loan Kredit
    Email spoločnosti: robinsonloankerdit@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. PONUKA PÔŽIČKY!!! Sme Úverová služba ROBINSON Poskytujeme dlhodobé aj krátkodobé pôžičky. Ponúkame bezpečné a dôverné pôžičky s veľmi nízkou úrokovou sadzbou 2% ročne, osobné pôžičky, pôžičky na konsolidáciu dlhov, rizikový kapitál, obchodné pôžičky, podnikové pôžičky, vzdelávacie pôžičky, úvery na bývanie a pôžičky z akéhokoľvek dôvodu! Sme dôveryhodnou alternatívou bankového financovania a náš proces podávania žiadostí je jednoduchý a priamy. Naša pôžička sa pohybuje od 5 000,00 do 25 000 000,00 dolárov. (Dvadsať päť miliónov dolárov). Ďalšie informácie: Rýchlo sa stávame súkromným, diskrétnym a na služby orientovaným výberom pôžičiek pre všeobecné pôžičky. Sme spoločnosť, na ktorú sa treba obrátiť v prípade zlyhania tradičných zdrojov požičiavania. Ak máte záujem, neváhajte nás kontaktovať pomocou nižšie uvedených informácií e-mailom: robinsonloankredit@gmail.com

    Názov spoločnosti: Robinson Loan Credit
    Email spoločnosti: robinsonloankredit@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Dobrý deň, dámy a páni.
    Moje meno je Susan Benson, som požičiavateľ pôžičiek a tiež finančný konzultant. Ak potrebujete finančnú pomoc, som tou pravou osobou, ktorú môžete kontaktovať, každému tiež poskytnem finančné poradenstvo. Mojou najvyššou prioritou je vaša finančná stabilita, neváhajte ma informovať a ja vám budem slúžiť.

    Akútne potrebujete finančné posilnenie, odporučím vám kontaktovať moju spoločnosť. Poskytujeme všetky druhy úverových služieb. Môžete nás kontaktovať prostredníctvom e-mailu: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com alebo napíšte mi správu priamo na WhatsApp cez: +447903159998 a okamžite dostanete odpoveď.

    Sme komplexná spoločnosť poskytujúca finančné služby a sme odhodlaní pomôcť vám zlepšiť vaše dlhodobé a krátkodobé finančné ciele.

    Funkcie a výhody;
    * O úver môžete požiadať kedykoľvek a kdekoľvek.
    * Môžete si požičať až 20 miliónov eur.
    * Dostaňte pôžičku do 24 hodín.
    * Značná úroková sadzba 3,0%.
    * Máte možnosť zvoliť si dátum splatnosti, a to buď týždenne,
       mesačne alebo ročne po dobu 1-30 rokov.
    * Jednoduchá online aplikácia.
    * Prispôsobené poradenstvo a odborné znalosti.
    * Finančné poradenstvo.

    a; Ak je pre vás ťažké získať pôžičku od miestnych bánk alebo iných finančných ústavov, z dôvodov, ktoré sú pre vás najlepšie známe, napíšte nám, pomôžeme vám s pôžičkou. Pomohli sme mnohým jednotlivcom a organizáciám, ktoré čelia finančným problémom na celom svete. Keď sa u nás uchádzate, žiadate u dôveryhodnej spoločnosti, ktorá sa stará o vaše potreby financovania. O celý proces sa postaráte.

    Ak chcete získať ďalšie informácie o našej ponuke pôžičiek, láskavo nám pošlite svoju žiadosť o úver prostredníctvom:
    E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com OR;
    WhatsApp: +447903159998

    Pokiaľ ide o požičiavanie peňazí a finančné poradenstvo, sme tou najlepšou spoločnosťou, na ktorú sa môžete obrátiť práve teraz. Nerobte chybu, že nás ignorujete, kontaktujte nás a začnite.

    OdpovedaťOdstrániť