piatok 18. septembra 2015

Jeden deň veľmi, veľmi, veľmi slniečkového človeka

Dnes je také pekné počasie, vonku nám krásne svieti slniečko a ja som si doprial to potešenie byť šťastným. A keďže som šťastný ja, môj celodenný cieľ sa vytvoril. Idem druhým takisto dopriať šťastie.

Kúpeľňa je zatvorená, lebo sa tam spolubývajúci sprchuje. Zabúcham na dvere svojimi erudovanými rukami šťastia.

„Počkaj 10 minút, budem už von.“ reve svojim veľmi negatívnym hlasom.

„Mal by si prestať byť taký negatívny! Toľko zlej energie cítiť z tej kúpeľne. Až para vybehla.“ sladkým hlasom rumázgam.

„Čože? Aký som ja negatívny? Však ti vravím, že o 10 minút budem hotový.“ kričí a ani sám si neuvedomuje, aký je imbecil.

Idem si teda urobiť raňajky. I vylejem olej na panvicu a nechám nech sa zohrieva. Cítiť tú moju vnútornú energiu na oleji. Nakrájam cibuľu na drobné kúsky a hodím tam, nech zasyčí iskra môjho šťastia.

Už sa cibuľa pečie, hreje ma taký dobrý pocit vyrovnaného vnútra. Príde spolubývajúci.

„Môžeš ísť sa osprchovať.“ povie a ja cítim v jeho hlase auru vnútorného hnevu.

„Nesmieš byť taký napnutý ako struna. Posaď sa v kuchyni a porozprávaj mi, čo ťa trápi. Čo Soňa? Už ťa nechala, čo? No, zaslúžiš si to, však si úbožiak! Pochop to, že ty máš akurát na takú, čo chodí na somvprahe a má nick osamela22.“ poviem mu to a cítim ako ho to napĺňa šťastím.

Jeho odmena je veľkolepá, obdarí ma pľuvancom do obličaja. Nechápem prečo to urobil, však ja som mu chcel pomôcť. Tá energia z jeho úsť je čierna! On je ako Hamlet, jeho černota spravila aj z mojej cibule čiernu.

Oblečiem sa nastúpim do MHD. Šofér si to strihá dole Prosekom a prudko zabrzdí. Ľudia hrešia, sú to nedobrí ľudia, veľmi negatívni. Však mohli zahynúť na proseckom kopci a oni nadávajú na šoféra. I on kľaje ako pohan.

Stojíme na semafóre a ja mu klopem na okienko. „Pán šofér, vy rameno dopravy! Prečo ste taký negatívny? Veď vonku iskrí slniečko, vaše očká sú také čarovné a vy sa netešíte zo života.“ i ten ma obdarí šarmantným pľuvancom.

Prídem do práce, pracujem ako silný JUNIXOVÝ GURU. Špecializujem sa najmä na SAHA KERI. To je nová technológia bázne a hany. Okrem iného som veľký informatik, ktorý vie všetko. Alebo sa aspoň tak tvárim. Inými slovami, moje technické schopnosti sú veľkolepé. Ja si sťahujem porno cez mobilný internet a to nikto nevie ako mi to ide!!!

Príde za mnou šéf a pýta sa ma.

„Počuj, čo tie exporty? Už si to vyriešil?“ reve ako tiger a zjape akoby umieral v Kosove.

„Nie, teraz som si vytvoril nick na jednom portále a radím ľuďom, aby neboli takí negatívni. Svet ma potrebuje. Exporty počkajú. Ja vlastne ani neviem, či mám robiť importy alebo exporty. Je v tom nejaký rozdiel? Vieš, taký low level nie je pre mňa.“ rieknem mu ako Jánošík na Detve.

„Čože? Sprav tie exporty a nevypisuj somariny ľuďom po internete.“ povie mi a kričí.

To ale nemôžem nechať len tak.

I preto rezkým krokom vôjdem do jeho kancelárie, zabuchám mu na dvere a rieknem. „Musíme sa porozprávať.“

(Predstavte si zvuk z terminátora.)

„Dotelefonujem a potom, ok?“ spýta sa ma.

„You are a hung!“ skríknem, aby pochopil s kým má tu česť. Vytiahnem mu i kábel zo zásuvky, aby s nikým netelefonoval, špinavec jeden.

„Počuj Ďula, si veľmi negatívny človek. Musíš sa tešiť zo života. Pochop už konečne, že práca nie je všetko. Mám ťa tak rád a tak ti prajem, aby si sa rozviedol so ženou. Proste pochop, nie je pre teba. Pamätáš sa na tú bloncku, čo sa váľala po všetkých? Tá je pre teba, lebo ty si takú zaslúžiš. Takú ty potrebuješ, aby si bol vkuse v neistote. Pretože vďaka tomu nebudeš myslieť na prácu.“ poviem mu to v dobrom duchu. Ešte mu uvarím čaj šťastie a dám tabletky s názvom „Štastie je osud“ a nechám ho tak.

Pre istotu na všetkých serveroch spravím kompletné formátovanie diskov, aby si šéf oddýchol od práce.

Ja sa tak teším, že môžem svoju slniečkovú energiu rozlievať do duší menej šťastných ľudí ako som ja.


PS: som aj na Facebooku.

1 komentár :

Subscribe To Our Newsletter

Sign Up Now To Get Free Pro Tutorials About Search Engine Optimization, Blogging Guide, Making Money Online, Giveaways and Much More. It's 100% Free!

We Hate Spam! Really, It's terrible and we never do it.

  1. Som tak šťastná, že som dostala pôžičku od pani Kayla Abubakerovej, teraz sa môj život vrátil k normálu, a moje podnikanie sa hladko deje vďaka pani Kayla Abubakerovej, môžete sa s ním tiež spojiť, ak potrebujete pôžičku dnes? Pošlite mu e-mail prostredníctvom: (financierlibertycapitals@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť